HAPSALON

HAPSALON De lekkerste kapsalon eet je bij... Hapsalon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1007 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hapsalon. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2022 om 4:40 halfuur telaat en alles was koud en vies geworden
4 apr 2022 om 1:36 Kapsalon lag onderste boven en ook nog is open in de tas, hamburger verpakking was open. niet handig om server in de box te doen
27 mrt 2022 om 23:54 Er zat een bruine zoetige saus in de kapsalons die bij ons niet in de smaak viel. Dit is niet zoals ik gewend ben. We hebben de kapsalons weggegooid. Ik bestel hier niet meer.
21 mrt 2022 om 0:04 Hamburg was zoals altijd goed! Maar patat was niet te eten bijna. Hard, geen patat kruiden en veel aangebrand. Niet van jullie gewend dit
16 mrt 2022 om 21:04 Heerlijk
5 mrt 2022 om 1:34 Eerste keer goede kwaliteit eten, tweede keer helaas slechte kwaliteit en Slechte service (zonder oplossingen).
24 feb 2022 om 20:53 Ik was vaste klant maar helaas keer op een keer fouten. Eigenaar gesproken die had een mooi verhaaltje maar daar bleef het bij want fouten blijven gemaakt worden en dan ook nog eens respectloos behandeld worden. Mij niet meer gezien.
24 feb 2022 om 20:04 Erg achteruit gegaan. In zowel service, eten en MEDERWERKERS. Al jaren vasten klant maar die zijn jullie kwijt. Respectloze medewerkers en al zeker langer dan een half jaar dat er van alles wordt vergeten en jullie niet compenseren. Imagoschade.
19 feb 2022 om 22:27 Smaakte lekker vers!
19 feb 2022 om 14:49 Bestellen hier vaker en zijn normaal onwijs tevreden. Dit keer zwom de kapsalon in een sambal bad. Hierdoor bijna niet te eten. De volgende keer proberen wij het opnieuw.
16 feb 2022 om 8:05 Eten bij hun is warm en lekker vers, we kregen ook een goedmakertje, omdat er kleine miscommunicatie was bij de vorige bestelling. Top!